|
|
|
כותר |
|
אבקת תפו"א לענין בישול עכו"ם |
מחבר |
|
ישראלי, הרב שאול |
בתוך |
|
תחומין י"ז (תשנ"ז) 359-364 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
אבקת תפו"א לענין בישול עכו"ם:
א. בישול עכו"ם כבן דרוסאי בלבד
ב. בישול שמוכח מתוכו שאינו סופי
ג. "גמרו ישראל" ברצף הבישול
1. רשב"א: מותר רק כשהגוי לא בישל כב"ד
2. רא"ה: מותר גם אם בישלו הגוי בישול גמור
3. דעת רבנו ירוחם כדעת הרא"ה
ד. סיכום השיטות
ה. כשבישול הגוי טרם הכשיר לאכילה
ו. תפו"א אינם עולים על שלחן מלכים |
מילות מפתח |
|
מאכלות אסורות, בישולי גויים |
מס' מערכת |
|
0007900 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|