|
|
|
|
כותר |
|
ניתוח התהליך המוצע ליצירת גלוקוזה וחומצת לימון כשרים לפסח |
מחבר |
|
טנדלר, הרב משה |
בתוך |
|
תחומין א' (תש"ם) 103-104 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
ניתוח התהליך המוצע ליצירת גלוקוזה וחומצת לימון כשרים לפסח:
נספח למאמרו של הרב שאר ישוב כהן, "חומצת לימון גלוקוזה וגלוטן בפסח" (עמ' 68-94). |
מילות מפתח |
|
חג פסח |
מס' מערכת |
|
0005345 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|
|
אם מצאתם טעות או יש לכם הערות, אנא כתבו לנו. |
חלק מהמאמרים זמינים לסריקה בספריית הרמב"ם, ניתן לשלוח בקשה לספרית הרמב"ם בכתובת rambaml1@gmail.com. |
edit |