|
|
|
כותר |
|
כבוש כמבושל |
מחבר |
|
לנדאו, הרב דוב |
בתוך |
|
בנתיב החלב ד' (אייר תשע"ג) 82-86 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
המאמר מציג דוגמאות רבות בהן עולה השאלה לגבי מאכלים ששהו מעת לעת (24 שעות) האם יש בהם דין כבוש כמבושל, במיוחד בכל הקשור למזון תעשייתי. עיקר המאמר מתרכז בייצור שמן, אך הדברים נוגעים גם למוצרי מזון אחרים. |
מילות מפתח |
|
כשרות, מאכלות אסורות, כבוש כמבושל, בישולי נוכרים, בשר בחלב, עירוי מכלי ראשון, הכשרת פס יצור, הגעלה, הכשרה |
טקסט מלא |
|
/journals/b/benativ_hahalav/vol004/netiv_hachalav_00411.pdf |
מס' מערכת |
|
0010324 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|