|
|
|
כותר |
|
שו"ת כושרות |
מחבר |
|
(לא ידוע), |
בתוך |
|
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 361-399 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
שו"ת כושרות:
א. הכנת מנה חמה בשבת
ב. חיבור מיחם מים לחשמל סמוך לשקיעת החמה
ג. הכנת סלט ירקות בשבת
ד. קניית כבד קפוא
ה. הכנת טחינה בשבת
ו. בעיות בכשרות העופות
ז. ברכת הגפן על יין בימינו
ח. כשרות הפטריות
ט. בשר מעובד
י. תרומות ומעשרות מזיתים
יא. כשרות בקופסאות שימורים
יב. כשרות של שמן זית
יג. פירות וירקות לט"ו בשבט
יד. קדושת שביעית
טו. עציצים ופרחים בשמיטה
טז. זיהוי חמץ שעבר עליו הפסח
יז. הלכות מנגל
יח. קטיף תיירותי
יט. טעימות ביקבים
כ. צרירות דם בעופות
כא. כשרות ביצים לפסח
כב. גרגירי חיטה בפסח
כג. תבלין הכמון בפסח
כד. כשרות למשחת שיניים
כה. הכשרת תנור פירוליטי
כו. כלי זכוכית לבשר וחלב
כז. כשרות הטונה
כח. מרק מכרובית טחונה
כט. איסור יין נסך ביין מפוסטר
ל. חמאה מחלב עכו"ם
לא. חתך בשוק של עופות
לב. כשרויות חו"ל
לג. אופציה לגלאט או למהדרין
לד. כשרות בד"צ ללא רבנות |
מילות מפתח |
|
כשרות, חלב נוכרי, חמאת גוים |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol001/kosharot_kahalacha00137.pdf |
מס' מערכת |
|
0010444 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|