|
|
|
כותר |
![](images/bullet.gif) |
פועלו של מרן הראי"ה בנושאי כשרות |
מחבר |
![](images/bullet.gif) |
בן ראובן, הרב צבי |
מחבר נוסף |
![](images/bullet.gif) |
קייזלר, אביב |
בתוך |
![](images/bullet.gif) |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 21-29 ![לפרטים נוספים אודות המקור כושרות כהלכה](./images/additional-details.jpg) |
|
|
|
נושא ראשי |
![](images/bullet.gif) |
מחשבה |
תיאור |
![](images/bullet.gif) |
המאמר סוקר מעט מזעיר מהמקרים בהם לחם מרן הראי"ה קוק זצ"ל ללא פשרות בנושאים שונים בהלכה בכלל ובכשרות בפרט. |
מילות מפתח |
![](images/bullet.gif) |
ארץ ישראל, הרבנות הראשית לישראל, כשרות, הלכה, שבת, בית חולים, גבינה, גבינות, ציבור |
טקסט מלא |
![](images/bullet.gif) |
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol002/kosharot_kahalacha00203.pdf |
מס' מערכת |
![](images/bullet.gif) |
0010449 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|