31 |
|
דביר, הרב יצחק |
הנחיות לאפיית מצות יד |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 321-327 |
תש"פ |
|
32 |
|
דביר, הרב יצחק |
הדרכה לקניית חמץ לאחר הפסח |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 328-330 |
תש"פ |
|
33 |
|
דביר, הרב יצחק |
איסור אכילת 'חדש' |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 333-336 |
תש"פ |
|
34 |
|
ביסטריצקי, הרב לוי |
ענייני כשרות שונים בעיסה ללא לישה |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 337-347 |
תש"פ |
|
35 |
|
דביר, הרב יצחק |
הפרשת חלה מאריזות קמח שונות |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 348-358 |
תש"פ |
|
36 |
|
דביר, הרב יצחק |
כשרות ממלכתית או פרטית? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 35-45 |
תש"פ |
|
37 |
|
דביר, הרב יצחק |
מאלו עיסות ישנה חובה להפריש חלה? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 359-361 |
תש"פ |
|
38 |
|
אוירבך, הרב שלמה זלמן |
חומרת איסור בישולי נכרים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 366-367 |
תש"פ |
|
39 |
|
אליהו, הרב מרדכי |
בישולי גוים במפעלים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 368-376 |
תש"פ |
|
40 |
|
עמאר, הרב שלמה משה |
כשרות 'מהדרין' בבישול לפי הרמ"א |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 377-385 |
תש"פ |
|
41 |
|
אליהו, הרב שמואל |
בישול נכרי בכח כוחו |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 386-393 |
תש"פ |
|
42 |
|
גנק, הרב מנחם |
בישולי גויים בתעשיה |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 394-408 |
תש"פ |
|
43 |
|
מכלוף, הרב בנימין |
נהלי צה"ל בענין בישול נכרי |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 409-416 |
תש"פ |
|
44 |
|
רוזן, הרב ישראל |
פתרון הלכטכני לבישולי גוים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 417-426 |
תש"פ |
|
45 |
|
דביר, הרב יצחק |
רכיבי חלב נכרי |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 427-432 |
תש"פ |
|
46 |
|
דביר, הרב יצחק |
האם אפשר לסמוך על בעל העסק? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 46-54 |
תש"פ |
|
47 |
|
בן ראובן, הרב צבי |
התפתחותה של תעשיית המזון והשלכותיה על שומרי הכשרות |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 55-70 |
תש"פ |
|
48 |
|
קריגר, עמיחי |
מיומנו של מפקח הונאות כשרות |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 71-73 |
תש"פ |
|
49 |
|
לנדא, הרב דוב |
חליבה בפיקוח מצלמות |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 77-81 |
תש"פ |
|
50 |
|
וולנוב, הרב מרדכי |
הצורך בכשרות על תרופות שטעמן מר |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 82-97 |
תש"פ |
|
51 |
|
פאלוך, הרב רפאל |
יומו של רב משחטה |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 98-101 |
תש"פ |
|