|
|
|
כותר |
|
ייצור חלב למהדרין |
מחבר |
|
וייטמן, הרב זאב |
בתוך |
|
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 102-111 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
סקירת ההבדלים בין מוצרים בכשרות רגילה לבין מוצרים בכשרות מהדרין של חברת תבונה.
א. חלב שבת
ב. חלב נכרים
ג. טיפולים וטרינריים
1. ניקוב הכרס לשחרור גזים
2. ניתוח קיסרי
3. הוצאת גוף זר מאיבר פנימי של הפרה
4. שחרור גז מהמעי העיוור
5. היסט קיבה
ד. מחמצות
ה. אנזימים
ו. פירות וירקות במוצרי החלב
ז. השגחה ממוחשבת
ח. השגחה בעזרת מצלמות וידאו |
מילות מפתח |
|
כשרות, מוצרי חלב, חלב פרה, טרפות, חלב נוכרי, שבת, חליבה בשבת |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol002/kosharot_kahalacha00212.pdf |
מס' מערכת |
|
0010458 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|