|
|
|
כותר |
|
פועלו של מרן הראי"ה בנושאי כשרות |
מחבר |
|
בן ראובן, הרב צבי |
מחבר נוסף |
|
קייזלר, אביב |
בתוך |
|
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 21-29 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
מחשבה |
תיאור |
|
המאמר סוקר מעט מזעיר מהמקרים בהם לחם מרן הראי"ה קוק זצ"ל ללא פשרות בנושאים שונים בהלכה בכלל ובכשרות בפרט. |
מילות מפתח |
|
ארץ ישראל, הרבנות הראשית לישראל, כשרות, הלכה, שבת, בית חולים, גבינה, גבינות, ציבור |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol002/kosharot_kahalacha00203.pdf |
מס' מערכת |
|
0010449 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|