חיפשת: מס' מערכת=0005306 |
רשומה 1 מתוך 1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
כותר |
![](images/bullet.gif) |
בדיקת חרקים בתעשיית המזון (כרובית) |
מחבר |
![](images/bullet.gif) |
גולדמן, הרב גבריאל |
בתוך |
![](images/bullet.gif) |
תחומין י"ט (תשנ"ט) 300-302 ![לפרטים נוספים אודות המקור תחומין](./images/additional-details.jpg) |
|
|
|
נושא ראשי |
![](images/bullet.gif) |
הלכה |
תיאור |
![](images/bullet.gif) |
בדיקת חרקים בתעשיית המזון (כרובית):
א. הכרובית - ירק נגוע בחרקים
ב. תהליך ניקוי הכרובית
ג. מיעוט המצוי - האם מוציא מידי חזקה?
ד. מידגם מייצג
ה. מסקנות
|
מילות מפתח |
![](images/bullet.gif) |
מאכלות אסורות, כשרות |
מס' מערכת |
![](images/bullet.gif) |
0005306 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|
|
אם מצאתם טעות או יש לכם הערות, אנא כתבו לנו. |
חלק מהמאמרים זמינים לסריקה בספריית הרמב"ם, ניתן לשלוח בקשה לספרית הרמב"ם בכתובת rambaml1@gmail.com. |
edit |