|
|
|
כותר |
|
כשרותו של בשר מתורבת (תגובה) |
מחבר |
|
אריאל, הרב יעקב |
בתוך |
|
תחומין ל"ו (תשע"ו) 447-454 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
כשרותו של בשר מתורבת (תגובה):
א. הקדמה
ב. ביטול איסור לכתחילה
ג. גידולים שזרעם כלה, ותא חי שנתרבה
1. פנים חדשות ופנים ישנות
2. גידולי אוויר ופטריות
ד. בשר מלאכותי ובשר הנוצר בנס
ה. בשר מתורבת וביצת טרפה
ו. התרבות תא בוגר והתפתחות עובר
ז. נטילת תאים מבהמה מפרכסת
1. עבור ישראל
2. עבור נוכרים
ח. בשר דגים מתורבת |
מילות מפתח |
|
הלכה ומדע, שיבוט גנטי, אבר מן החי, תאי גזע, בשר בחלב, בשר מתורבת |
מס' מערכת |
|
0009539 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|