|
|
|
כותר |
|
הכנת מאכלים ומשקאות חמים בשבת |
מחבר |
|
וולנוב, הרב מרדכי |
בתוך |
|
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 224-236 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
בכל בית מצויים סוגים שונים של אבקות ותוספות המיועדות להכנה ולתיבול של מאכלים חמים בשבת. חלקו הראשון של המאמר מביא את העקרונות שעל פיהם נקבע אם מותר להכין את המאכל בשבת. בחלקו השני של המאמר מובא מידע יישומי על החומרים שמהם מורכבים מאכלים אלו, ואת הנגזר מכך מבחינה הלכתית בהקשר להכנתם בשבת. |
מילות מפתח |
|
שבת, בישול, כלי ראשון, כלי שני, כלי שלישי, בישול אחר אפיה, קלי בישול, מחזי כמבשל |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol001/kosharot_kahalacha00123.pdf |
מס' מערכת |
|
0010430 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|