|
|
|
כותר |
|
התפתחותה של תעשיית המזון והשלכותיה על שומרי הכשרות |
מחבר |
|
בן ראובן, הרב צבי |
בתוך |
|
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 55-70 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
במאמר זה נסקור 'על קצה המזלג' בעיות כשרות בחומרי העזר מכמה תחומים שונים בתעשיית המזון היכולים להימצא במוצרים שאין עליהם כשרות מהימנה או כשרות בכלל. כמו כן ניגע בסוגיות הלכתיות המרכזיות הקשורות לכשרותם של חומרי עזר אלה. |
מילות מפתח |
|
כשרות, חומרי טעם וריח, צבעי מאכל, מעמידים, מעמיד, אנזימים, מחמצות, ג'לטין, חומרי הלחה, חומרים משמרים, חומר משמר, תמציות |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol002/kosharot_kahalacha00207.pdf |
מס' מערכת |
|
0010453 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|