|
|
|
כותר |
![](images/bullet.gif) |
תוספת גלוטן במוצרים שנאפו לאחר הפסח |
מחבר |
![](images/bullet.gif) |
בן ראובן, הרב צבי |
בתוך |
![](images/bullet.gif) |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 310-320 ![לפרטים נוספים אודות המקור כושרות כהלכה](./images/additional-details.jpg) |
|
|
|
נושא ראשי |
![](images/bullet.gif) |
הלכה |
תיאור |
![](images/bullet.gif) |
עיון בכשרות לחמים שנאפו לאחר הפסח, אך מוסיפים להם גלוטן וחומרי התפחה חמץ שעבר עליהם הפסח או נמכרו לגוי. |
מילות מפתח |
![](images/bullet.gif) |
חג פסח, חמץ ומצה, גלוטן, מעמיד, שמרים, חומרי התפחה, חמץ שעבר עליו הפסח, מכירת חמץ, זה וזה גורם, חמץ נוקשה, פנים חדשות |
טקסט מלא |
![](images/bullet.gif) |
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol002/kosharot_kahalacha00237.pdf |
מס' מערכת |
![](images/bullet.gif) |
0010483 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|