|
|
|
כותר |
![](images/bullet.gif) |
אכילת בשר לאחר גבינה |
מחבר |
![](images/bullet.gif) |
שלזינגר, הרב אברהם |
בתוך |
![](images/bullet.gif) |
בנתיב החלב ד' (אייר תשע"ג) 107-110 ![לפרטים נוספים אודות המקור בנתיב החלב](./images/additional-details.jpg) |
|
|
|
נושא ראשי |
![](images/bullet.gif) |
הלכה |
תיאור |
![](images/bullet.gif) |
המאמר מפרט את דרכי ההכנה של גבינות שונות - מלוחות, קשות וחצי קשות - ובוחן האם יש צורך להמתין אחרי גבינות אלו שש שעות עד לאכילת בשר או לא. המחבר מוסיף קריטריון נוסף - האם הגבינה משאירה טעם חזק בפה. |
מילות מפתח |
![](images/bullet.gif) |
כשרות, בשר בחלב, גבינה, גבינות, גבינות קשות, גבינה קשה, גבינה מלוחה, גבינה צהובה, גבינה מותכת, מוצרלה, גבינה צפתית, גבינה בולגרית, המתנה בין חלב לבשר |
טקסט מלא |
![](images/bullet.gif) |
/journals/b/benativ_hahalav/vol004/netiv_hachalav_00416.pdf |
מס' מערכת |
![](images/bullet.gif) |
0010329 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|