|
|
|
כותר |
![](images/bullet.gif) |
שיעור ההפסקה בין בשר וחלב |
מחבר |
![](images/bullet.gif) |
ליאור, הרב דוב |
בתוך |
![](images/bullet.gif) |
עלוני ממרא 124 (תשע"ה) 81-85 ![לפרטים נוספים אודות המקור עלוני ממרא](./images/additional-details.jpg) |
|
|
המקור: |
עלוני ממרא. בטאון ישיבת ניר. קרית ארבע |
סוג: |
כתב עת |
מוציא לאור: |
ניר, קרית ארבע
קרית ארבע
|
|
נושא ראשי |
![](images/bullet.gif) |
הלכה |
תיאור |
![](images/bullet.gif) |
סיכום שיעור העוסק בשיעור ההפסקה בין אכילת בשר לאכילת חלב - גדר הדין וטעמו, בדין אכילת בשר לאחר גבינה, ותבשיל שנתבשל עם בשר או חלב. |
מילות מפתח |
![](images/bullet.gif) |
איסור והיתר, בשר וחלב, שלוש שעות, בין סעודה לסעודה, בשר שבין השיניים, גבינה קשה, גבינה ישנה, כלי בן יומו, נותן טעם בר נותן טעם |
מס' מערכת |
![](images/bullet.gif) |
0009146 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|