61 |
|
דביר, הרב יצחק |
איסור אכילת 'חדש' |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 333-336 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
62 |
|
דביר, הרב יצחק |
האם אפשר לסמוך על בעל העסק? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 46-54 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
63 |
|
דביר, הרב יצחק |
האם חרקים בפירות בטלים ברוב? |
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 199-203 |
תשע"ו |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
64 |
|
דביר, הרב יצחק |
האם מותר לאכול במסעדה טבעונית? |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 373-374 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
65 |
|
דביר, הרב יצחק |
האם מותר לטחון פירות נגועים לשייקים? |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 426-429 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
66 |
|
דביר, הרב יצחק |
בדיקת דם בביצים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 125-128 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
67 |
|
דביר, הרב יצחק |
בדיקת חרקים אז והיום – סקירה היסטורית |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 179-213 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
68 |
|
דביר, הרב יצחק |
ביעור ווידוי מעשרות |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 225-228 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
69 |
|
דביר, הרב יצחק |
בירור ונאמנות בכשרות |
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 53-83 |
תשע"ו |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
70 |
|
דביר, הרב יצחק |
בירור נגיעות חדשה, ודין 'מתעסק' בתולעים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 214-223 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
71 |
|
דביר, הרב יצחק |
בליעת כלים בימינו |
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 310-327 |
תשע"ו |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
72 |
|
דביר, הרב יצחק |
הדרכה לקניית חמץ לאחר הפסח |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 328-330 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
73 |
|
דביר, הרב יצחק |
הכשרת רשתות ופלטת שבת |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 320-329 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
74 |
|
דביר, הרב יצחק |
הנחיות לאפיית מצות יד |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 321-327 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
75 |
|
דביר, הרב יצחק |
הפרשת חלה מאריזות קמח שונות |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 348-358 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
76 |
|
דביר, הרב יצחק |
הקפדה על חומרות בענייני אכילה בעת אירוח |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 353-372 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
77 |
|
דביר, הרב יצחק |
זמן הביעור של פירות שביעית בימינו |
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 290-295 |
תשע"ו |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
78 |
|
דביר, הרב יצחק |
זמני קדושת שביעית בשיחי תבלין |
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 279-289 |
תשע"ו |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
79 |
|
דביר, הרב יצחק |
חובת בירור כאשר יש חותמת או תעודת כשרות |
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 46-52 |
תשע"ו |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
80 |
|
דביר, הרב יצחק |
חיוב עיון בבדיקת חרקים |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 405-412 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
81 |
|
דביר, הרב יצחק |
חלב טרפות |
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 144-148 |
תשע"ו |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
82 |
|
דביר, הרב יצחק |
חמאה בכשרות רגילה |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 166-168 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
83 |
|
דביר, הרב יצחק |
טבילת כלים בבתי עסק |
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 347-357 |
תשע"ו |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
84 |
|
דביר, הרב יצחק |
כילוי יבול תרומה במגזר הציבורי |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 212-224 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
85 |
|
דביר, הרב יצחק |
כיצד נשמור על הכשרות בחו"ל |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 375-393 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
86 |
|
דביר, הרב יצחק |
כיצד קובעים מה חייב בבדיקה? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 177-178 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
87 |
|
דביר, הרב יצחק |
כלים ששימשו לבשר שאינו חלק |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 146-155 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
88 |
|
דביר, הרב יצחק |
כשרות בצימר |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 143-145 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
89 |
|
דביר, הרב יצחק |
כשרות חומרי עזר בתעשיית המזון |
כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 175-180 |
תשע"ו |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
90 |
|
דביר, הרב יצחק |
כשרות מוצרי קוסמטיקה |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 151-155 |
תשפ"א |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |