|
|
|
כותר |
|
שימוש במכשירים מחוממים במים ובקיטור |
מחבר |
|
דביר, הרב יצחק |
בתוך |
|
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 156-165 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
המאמר סוקר את שיטות הבישול המבוססות על חימום מים או קיטור, ודן עבור כל אחת מהן האם ניתן להשתמש בה לבשר בכלים בשריים וחלביים או שיש צורך בשתי מערכות נפרדות. |
מילות מפתח |
|
כשרות, בישול, בשר וחלב, קיטור, סו-ויד, אמבטיות חימום, בן מארי, בישול בקיטור, אמבטיית חימום |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol003/kosharot_kahalacha00318.pdf |
מס' מערכת |
|
0010515 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|