|
|
|
כותר |
|
רכיבי חלב נכרי |
מחבר |
|
דביר, הרב יצחק |
בתוך |
|
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 427-432 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
המאמר עוסק רכיבי חלב נכרי ובמוצרים המופקים ממנו, תוך הדגשה על בעיות הכשרות שנובעות משימוש בחומרים אלו כאשר הם מיוצרים ללא השגחה מתאימה.
המחבר טוען, שאף לדעת המקילים לאכול אבקת חלב נוכרי, יש להזהר ולבדוק את שאר רכיבי השוקולד, שכן כשרות חלק מן הרכיבים מבוססת על היתרים דחוקים ודעת יחיד. |
מילות מפתח |
|
כשרות, חלב נוכרי, חלב עכו"ם, אבקת חלב נוכרי, גבינת גוים, חלבוני חלב, מוצקי חלב, גיבון, בישול נוכרי, בישולי גוים |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol002/kosharot_kahalacha00251.pdf |
מס' מערכת |
|
0010497 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|