61 |
|
עמאר, הרב שלמה משה |
כשרות 'מהדרין' בבישול לפי הרמ"א |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 377-385 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
62 |
|
אליהו, הרב מרדכי |
בישולי גוים במפעלים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 368-376 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
63 |
|
אוירבך, הרב שלמה זלמן |
חומרת איסור בישולי נכרים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 366-367 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
64 |
|
דביר, הרב יצחק |
מאלו עיסות ישנה חובה להפריש חלה? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 359-361 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
65 |
|
דביר, הרב יצחק |
הפרשת חלה מאריזות קמח שונות |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 348-358 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
66 |
|
ביסטריצקי, הרב לוי |
ענייני כשרות שונים בעיסה ללא לישה |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 337-347 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
67 |
|
דביר, הרב יצחק |
איסור אכילת 'חדש' |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 333-336 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
68 |
|
דביר, הרב יצחק |
הדרכה לקניית חמץ לאחר הפסח |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 328-330 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
69 |
|
דביר, הרב יצחק |
הנחיות לאפיית מצות יד |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 321-327 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
70 |
|
בן ראובן, הרב צבי |
תוספת גלוטן במוצרים שנאפו לאחר הפסח |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 310-320 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
71 |
|
בן ראובן, הרב צבי |
האם מוצרים נטולי גלוטן כשרים לפסח? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 299-309 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
72 |
|
בן ראובן, הרב צבי |
האם קטניות בטלות ברוב? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 287-298 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
73 |
|
בן ראובן, הרב צבי |
דין הלפתית |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 280-286 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
74 |
|
בן ראובן, הרב צבי |
איסור קטניות בפסח ופירוט המינים שכלולים בו |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 269-279 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
75 |
|
וולנוב, הרב מרדכי |
הוצאת מאכלים מעגלות חימום בשבת |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 261-268 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
76 |
|
(לא ידוע), |
כמה חרקים יש בעלי גפן משומרים? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 257-258 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
77 |
|
(לא ידוע), |
תוצאות נגיעות בממרחי תמרים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 255-256 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
78 |
|
(לא ידוע), |
כמה חרקים יש בירק עלים ללא פיקוח? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 248-254 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
79 |
|
(לא ידוע), |
תוצאות נגיעות בריבות וקונפיטורות |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 245-247 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
80 |
|
כץ, הרב משה |
נגיעות בדג הבקלה |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 244 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
81 |
|
רווח, הרב שניאור זלמן |
איסורם של תולעי האנסיקיס |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 229-243 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
82 |
|
לנדא, הרב משה יהודה לייב |
היתר תולעי אניסקיס בדגים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 224-228 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
83 |
|
דביר, הרב יצחק |
בירור נגיעות חדשה, ודין 'מתעסק' בתולעים |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 214-223 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
84 |
|
דביר, הרב יצחק |
בדיקת חרקים אז והיום – סקירה היסטורית |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 179-213 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
85 |
|
דביר, הרב יצחק |
כיצד קובעים מה חייב בבדיקה? |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 177-178 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
86 |
|
קורשיה, אגרונום יואל |
החרקים של ימינו |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 173-176 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
87 |
|
דביר, הרב יצחק |
שימוש במכונות קפה ציבוריות |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 169-170 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
88 |
|
שלו, הרב יצחק |
דיני הכשרת כלים במטבח הביתי ובתעשייה |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 156-168 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
89 |
|
דביר, הרב יצחק |
כלים ששימשו לבשר שאינו חלק |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 146-155 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |
90 |
|
דביר, הרב יצחק |
כשרות בצימר |
כושרות כהלכה ב' (תש"פ) 143-145 |
תש"פ |
![](./images/icon_pdf_s.gif) |