|
|
|
כותר |
|
בישולי נכרים - במקומות ציבוריים |
מחבר |
|
כהן, הרב משה |
בתוך |
|
תחומין כ"ז (תשס"ז) 447-455 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
בישולי נכרים - במקומות ציבוריים:
א. טעמי האיסור
ב. טיבם של המבשלים
1. מומרים ושאינם מקיימים מצוות
2. בישול הנעשה בבית הישראל
3. גויים שאינם עובדי ע"ז
4. עבדים ושפחות
5. פועלים במפעלים
ג. טיבם של התבשילים
1. דבר שנאכל חי
2. עולה על שולחן מלכים
3. שינוי מברייתו ע"י האור
4. פת שאיננו תבשיל
ד. אופן הבישול
1. מקור החום
2. סיוע ישראל בבישול
3. בישול אחר בישול
ה. כלים שבישלו בהם בישולי נכרים |
מילות מפתח |
|
כשרות, מאכלות אסורות, בישולי נוכרים, בישולי גויים, בישולי עכו"ם |
מס' מערכת |
|
0006496 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|