|
|
|
כותר |
|
מצה: סגולותיה וטעמיה |
מחבר |
|
קרסיק, הרב יוסף |
בתוך |
|
פרדס חב"ד 17 (מנחם-אב תשס"ו) 73-83 |
|
|
המקור: |
פרדס חב"ד. בטאון למחשבת חב"ד |
סוג: |
כתב עת |
עורך: |
טוביה בלוי |
מוציא לאור: |
פרדס חב"ד, כפר חבד
ת"ד 3, כפר חב"ד 72915
|
|
נושא ראשי |
|
חסידות |
תיאור |
|
המאמר מברר את חשיבותה של המצה כסמל לזכירת גאולת מצרים, וכיצד משפיעה המצה בסגולותיה על האדם וחיבורו לקדושה. |
מילות מפתח |
|
חג פסח, מצה, מצות, אחר המעשים נמשכים הלבבות, זיכרון, זכר ליציאת מצרים, מאכל האמונה, מאכל הרפואה, מצת מצוה, פסח מצרים, טעם דגן, חמץ - גאווה, מצה - ענווה, מצה עשירה |
טקסט מלא |
|
http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/pardes/pardes17.pdf |
מס' מערכת |
|
0005853 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|