|
|
|
כותר |
![](images/bullet.gif) |
הקפדה על חומרות בענייני אכילה בעת אירוח |
מחבר |
![](images/bullet.gif) |
דביר, הרב יצחק |
בתוך |
![](images/bullet.gif) |
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 353-372 ![לפרטים נוספים אודות המקור כושרות כהלכה](./images/additional-details.jpg) |
|
|
|
נושא ראשי |
![](images/bullet.gif) |
הלכה |
תיאור |
![](images/bullet.gif) |
המאמר דן באירוח אצל שומר כשרות שמנהגיו שונים
ממנהגי האורח - כיצד עליו לנהוג. |
מילות מפתח |
![](images/bullet.gif) |
כשרות, מנהגים, אירוח, איסור דאורייתא, איסור דרבנן, מחלוקת, איבה, בליעה בכלים, תערובות, בשר חלק, בשר חלוט, פת גוים, בישולי גוים, חלב נוכרי, ירקות עלים, טבילת עלים, קניות בפסח, מצה שמורה, היתר מכירה |
טקסט מלא |
![](images/bullet.gif) |
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol003/kosharot_kahalacha00345.pdf |
מס' מערכת |
![](images/bullet.gif) |
0010542 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|