|
|
|
כותר |
|
השחיטה ומניעת צער בעלי חיים - תמצית מחקר |
מחבר |
|
קליין, ד"ר נורברטו |
בתוך |
|
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 338-339 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
כללי |
תיאור |
|
המאמר מבאר את מבנה הבהמות הכשרות לעומת אילו שאינן כשרות, את אופן אספקת הדם למוח, וההשלכה של זה ליכולת של הבהמה לחוש כאב בזמן השחיטה. |
מילות מפתח |
|
כשרות, שחיטה, צער בעלי חיים, שחיטה כשרה, בהמה, חיה, עוף, מוח, איבוד הכרה, הרגשת כאב |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol003/kosharot_kahalacha00342.pdf |
מס' מערכת |
|
0010539 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|